Grand Café Staatsman

Beeldmerk Staatsman
Koffiekamer van Staatsman, ingericht voor een vergadering met een flipover en een beamer

Vergaderen in stijl

Effectief vergaderen in Zwolle doe je in een inspirerende omgeving.

Staatsman is daarvoor de perfecte locatie. Daarnaast ben je in deze ruimte ook voor een zakelijke lunch het beste op je plek.
Effectief vergaderen doe je in een inspirerende omgeving.
Staatsman is daarvoor de perfecte locatie. Daarnaast ben je in deze ruimte ook voor een zakelijke lunch het beste op je plek.

Staatsman is één van de meest unieke vergaderlocaties van Overijssel

Een gebouw waar al meer dan 125 jaar wordt vergaderd, kan alleen maar een fantastische vergaderlocatie zijn. Binnen deze muren zijn heel veel belangrijke beslissingen gemaakt. Ontdekken wat vergaderen bij Staatsman voor jou kan opleveren? Je kunt bij ons elke dag van de week terecht; van maandag tot en met zondag. Het evenemententeam van De Horecamannen (tevens de eigenaren van Grand Café Staatsman) staat daarbij opgesteld als eerste aanspreekpunt voor de gewenste catering en techniek.
De verre muur van de Koffiekamer, tafel met wijnglazen
De verre muur van de Koffiekamer, tafel met wijnglazen

Vergaderen met overnachting

Wil je na de vergadering blijven overnachten? Dan regelen wij dat samen met onze buren: Hotel Staatsman, waar je de keuze hebt uit zeven prachtige, ruime hotelkamers in hetzelfde pand. Een inspirerendere plek om te vergaderen in Zwolle bestaat niet!

Stel je voor, vergaderen in de koffiekamer van het Statenzaalcomplex, of misschien wel in de Statenzaal zelf. Daarna heerlijk dineren in ons Grand Café of ergens anders in de prachtige Zwolse binnenstad. Restaurants genoeg! Daarna kunnen jullie eersteklas overnachten in bijvoorbeeld de oude werkkamer van ‘De Commissaris der Koningin’, de Kamer Gedeputeerde Staten of de Sectiekamer. Dit maakt vergaderen bij Grand Café Staatsman een unieke, bijzondere ervaring!
Scroll naar boven