Grand Café Staatsman

Beeldmerk Staatsman
Koffiekamer van Staatsman, ingericht voor een vergadering met een flipover en een beamer

Vergaderen in stijl

Effectief vergaderen in Zwolle doe je in een inspirerende omgeving.

Staatsman is daarvoor de perfecte locatie. Daarnaast ben je in deze ruimte ook voor een zakelijke lunch het beste op je plek.
Effectief vergaderen doe je in een inspirerende omgeving.
Staatsman is daarvoor de perfecte locatie. Daarnaast ben je in deze ruimte ook voor een zakelijke lunch het beste op je plek.

Staatsman is één van de meest unieke vergaderlocaties van Overijssel

Een gebouw waar al meer dan 125 jaar wordt vergaderd, kan alleen maar een fantastische vergaderlocatie zijn. Binnen deze muren zijn heel veel belangrijke beslissingen gemaakt. Ontdekken wat vergaderen bij Staatsman voor jou kan opleveren? Je kunt bij ons elke dag van de week terecht; van maandag tot en met zondag.

Bij De Horecamannen ben je aan het juiste adres, samen met u zorgen wij voor een programma naar uw wensen. Bijvoorbeeld vergaderen in de Statenzaal, pauze in de Koffiekamer en lunch of diner in ons Grand Café Staatsman. Omdat wij samenwerken met diverse collega’s is er bij ons (bijna) altijd plaats voor uw bijeenkomst. Samen met het team staan Arno en Henk voor u klaar, op welke locatie dan ook, ook als het aankomt op de gewenste catering en techniek.

De verre muur van de Koffiekamer, tafel met wijnglazen
De verre muur van de Koffiekamer, tafel met wijnglazen

Vergaderen met overnachting

Wil je na de vergadering blijven overnachten? Dan regelen wij dat voor u bij onze buren, waar je de keuze hebt uit zeven prachtige, ruime kamers in hetzelfde pand. Een inspirerendere plek om te vergaderen in Zwolle bestaat niet!

Stel je voor, vergaderen in de koffiekamer van het Statenzaalcomplex, of misschien wel in de Statenzaal zelf. Daarna heerlijk dineren in ons Grand Café. En blijft u meerdere dagen, of liever niet ‘s avonds naar huis rijden? Dan kunnen jullie eersteklas overnachten bij onze buren in het complex. Dit maakt vergaderen bij Grand Café Staatsman een unieke, bijzondere ervaring!

Scroll naar boven