Grand Café Staatsman

Beeldmerk Staatsman

Een bijzondere trouwlocatie, middenin de Zwolse binnenstad

Jouw ja-woord in de Statenzaal

De mooiste trouwlocatie van Zwolle

Jullie hebben elkaar gevonden en willen nu deze speciale band bezegelen met een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Het is jullie wens dat de grote dag niet alleen bijzonder is, maar ook uniek en onvergetelijk. Elk aspect, van de kleinste details in de inrichting tot de verfijnde catering, moet met zorg worden overwogen en tot in de puntjes worden verzorgd.

Een bruiloft in de Statenzaal

In de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie in Zwolle komt de Statenzaal naar voren als een betoverende keuze. De warmte van het glas-in-lood en de prachtige wandschilderingen bieden een stijlvolle en romantische omlijsting voor het uitspreken van jullie ja-woord. De unieke ambiance van de Statenzaal draagt bij aan een sfeervolle setting die jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke manier vertelt.

Staatsman is niet zomaar een plek; het is de ideale trouwlocatie in Zwolle. Hier kunnen jullie rekenen op een intieme en betekenisvolle ceremonie, omringd door de historische pracht van de Statenzaal. Laat Staatsman jullie liefdesviering transformeren tot een magisch moment dat jullie én jullie gasten voor altijd bij zal blijven.
Zo magisch kan het worden
Bruiloft Winand & Sela, welkomstbord in de Binnentuin van Staatsman
Een witte bruidstaart met rode en groene bloemen

Wij regelen alles voor de perfecte trouwdag

Bij de De Horecamannen, bent u aan het juiste adres. Arno en Henk zorgen samen met hun team voor een zorgeloze trouwdag waarbij aan elk detail is gedacht. Wij verzorgen voor jullie de aankleding, de bruidstaart, de hapjes, de drankjes. Samen met ons team hebben we al talloze bruiloften verzorgd en zijn van plan dit nog lang te doen. Dit begint met kennis maken, onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we hoe we uw dag naar uw wensen kunnen verzorgen. Onze collectie bestaat uit 5 mooie locaties met elk een eigen sfeer. Maar ook op andere locaties kunnen wij uw wensen waar maken. Trouwen in Zwolle doe je bij ons!

Bruiloft Winand & Sela, bruidsjurk in de gang naar de Statenzaal

Trouwlocatie met overnachting

Zoek je naar een stijlvolle plek voor je huwelijksnacht of een slaapplaats voor je bruidsgasten? Dit kan onder hetzelfde dak. In het complex zijn zeven unieke, charmante kamers. Waaronder een prachtige bruidssuite natuurlijk! 

Daarnaast zit er achter in het pand ook een luxe hostel; Het Archief. Zo kan iedereen die van ver komt makkelijk blijven slapen. Daarom zijn wij de meest complete trouwlocatie van Zwolle!

Wij bedanken Simone Nijssen Fotografie voor de prachtige foto’s van de bruiloft van Winand en Sela
Scroll naar boven