Grand Café Staatsman

Een bijzondere trouwlocatie, middenin de Zwolse binnenstad

Jouw ja-woord in de Statenzaal

Een bijzondere trouwlocatie, middenin de Zwolse binnenstad

Jouw ja-woord in de Statenzaal
Je kiest voor elkaar en dat wil je graag bezegelen met een huwelijk of geregistreerd partnerschap. Je wilt dat jullie grote dag bijzonder en uniek is. Van de inrichting tot de catering, alles moet tot in de puntjes verzorgd en geregeld zijn.

De Statenzaal is dan de perfecte trouwzaal! Het warme glas-in-lood en de prachtige wandschilderingen bieden een stijlvolle omlijsting voor jullie ja-woord. Bestaat jullie gezelschap uit maximaal 90 personen? Dan is deze ruimte heel geschikt.

Wij regelen alles voor de perfecte trouwdag

Door de professionele begeleiding van het evenemententeam van De Horecamannen, tevens uitbaters van Grand Café Staatsman, kunnen jullie rekenen op een zorgeloze trouwdag waarbij aan elk detail is gedacht. Wij verzorgen voor jullie de aankleding, de bruidstaart, de hapjes, de drankjes en/of het diner én wij hebben vergaande expertise in evenementenorganisatie in huis.

Trouwlocatie met overnachting

Zoek je naar een stijlvolle plek voor je huwelijksnacht of een slaapplaats voor je bruidsgasten? Dit kan onder hetzelfde dak. Kijk eens bij Hotel Staatsman, waar je de keuze hebt uit zeven unieke, charmante hotelkamers. Daarnaast zit er in het pand ook een luxe hostel; Het Archief.
Scroll naar boven