Grand Café Staatsman

"Een onvergetelijk Kerstmis"

Door Grand Café Staatsman

Kerstmis staat weer voor de deur! Maar voordat we daar iets over gaan vertellen, even een korte terugblik op ons eerste jaar als Grand Café. Benieuwd?

Verbouwing

Om ervoor te kunnen zorgen dat jullie heerlijk bij ons uit eten konden, moest er flink verbouwd worden. Bekijk hier een foto van ons Grand Café vóór de verbouwing en ons Grand Café ná de verbouwing.
Herken je het nog?

Mei 2023: De opening

En dan het begin van ons Grand Café. Halverwege mei openden we (voorzichtig) onze deuren voor de lunch! We hebben veel feedback van jullie gekregen en het duurde niet lang voordat we in het juiste ritme zaten.

Open voor diner!

Een paar maanden later openden we ook onze deuren voor diner. Hier werd voortdurend door jullie naar gevraagd, dus we konden er bijna niet meer omheen. Alles moest voordat we diner konden draaien eerst tot in de puntjes georganiseerd zijn, van de opmaak van de tafels tot de dinerkaart.

Een gloednieuw reserveringssysteem

Nog een paar maanden later was het tijd voor de volgende stap. Een nieuw reserveringssysteem! Onze receptie kreeg het zó druk van alle mails en telefoontjes… Daarnaast moest het natuurlijk makkelijker gemaakt worden om bij ons te kunnen reserveren.

Kerst in ons Grand Café

We zouden niets liever doen dan dit geweldige eerste jaar afsluiten met een onvergetelijk eerste Kerstmis! Ons Grand Café wordt nu al versierd voor de gezellige koude feestdagen. Daarnaast hebben wij tijdens kerst een sierlijke verrassing in onze wintertuin…

Tegenwoordig reserveert bijna niemand zomaar ergens.
Hieronder een voorproefje van hoe het kerstdiner eruit gaat zien!

Feestelijk ontvangst

Wij ontvangen je graag tussen 18:00 en 18:30. Van tevoren krijgt iedereen een heerlijk aperitief, speciaal samengesteld door onze chefs voor Kerstmis.

Fantastisch zesgangenmenu van hoog niveau

Na het heerlijke aperitiefje gaan jullie lekker aan tafel. Het is tijd voor het kerstdiner! Onze chef Gerard-Jan heeft heel lang nagedacht over het perfecte kerstmenu.
En dit is het geworden.

Pompoen / Geitenkaas / Kerrie
Eend / Appel / Paddenstoel
Hollandse garnaal / Kabeljauw / Zolderspek
Hert / Knolselderij / Truffel
Époisses / Dadel / Macadamia
Speculaas / Mandarijn / Karamel

De kosten zijn €90 per persoon, inclusief een heerlijk aperitief.

Voor €125 per persoon krijgt u de zes feestelijke gangen inclusief een bijpassend wijnarrangement (zes verschillende wijnen).

Bent geïnteresseerd in het wijnarrangement? Gelieve het ons van tevoren te laten weten.

Het zou geweldig zijn als je kerst bij ons komt vieren!

Tot snel in ons gezellige Grand Café
Scroll naar boven